Rechte piano

Bij Hanlet is het onze missie om u te helpen de juiste rechte piano voor uw behoeften en budget te
vinden en tegelijkertijd de kwaliteit van uw toekomstige instrument te waarborgen.

  • B2 SILENT

    Promotion

    Yamaha B2 SILENT SC3 PE

     

  • B2 SILENT SC2

    Yamaha B2 SILENT SC3

     

  • W114 Modern

    Schimmel W 114 Modern Chrome Glanzend

     

  • W114 Modern

    Schimmel W 114 Modern Chrome Mat

     

  • P124 Limited Edition

    Yamaha P124 Limited Edition

     

  • YAMAHA P121M

    Yamaha P121M PE

     

  • P125 M1

    Déstockage

    Petrof P122 N2

     

  • P116M

    Schimmel W 118 Tradition

     

  • B3 SILENT

    Promotion

    Yamaha B3 SILENT SC3 PE

     

  • B2 SILENT

    Promotion

    Yamaha B2 TRANSACOUSTIC

     

  • B3 SILENT SC2

    Yamaha B3SC3

     

  • B3 SILENT

    Promotion

    Yamaha B3 Transacoustic PE

     

  • P116M

    Promotion

    Schimmel W 114 Tradition Twin Tone

     

  • P116M

    Yamaha P116M SILENT SH3

     

  • P116M

    Schimmel W123 Tradition

     

  • P116M

    Schimmel W 118 Tradition Twin Tone

     

  • U1

    Promotion

    Yamaha U1

     

  • U1 SAW

    Yamaha U1 SAW

     

  • U1 PM

    Yamaha U1 PM

     

  • P121M SILENT SH2

    Promotion

    Yamaha P121M SILENT SH3

     

  • U1

    Yamaha U1

     

Toont 22 - 42 van de 91 items

Wat is de prijs van een rechte piano? Hoe weet u welk type piano voor u geschikt is? Welk budget moet ik uittrekken voor de aankoop van een rechte piano voor een beginner? En voor een ervaren pianist?

Wij hebben een ruime keuze aan pianomodellen in zeer uiteenlopende prijzen. Of u nu kiest voor een eerste prijs model piano, geschikt voor beginners, of voor een topmodel zoals de Bösendorfer 130, elke piano bij Hanlet is zorgvuldig geselecteerd om aan de budgetten, niveaus en behoeften van de klanten te voldoen.

Piano's, en meer bepaald rechtopstaande piano's, zijn zeer populaire instrumenten die in vele huizen te vinden zijn. Dit klassieke instrument is echter vrij duur, wat potentiële kopers kan afschrikken. Bij Hanlet zorgen we ervoor dat iedereen van zijn passie voor de piano kan genieten door een breed assortiment piano's voor elk budget aan te bieden. Wij bieden ook een huurkoop systeem aan, waarbij u elke maand een percentage van uw piano betaalt. Na enkele jaren is die dan afbetaald.

Bij Hanlet vindt u gebruikte en nieuwe piano's in perfecte staat: alle gebruikte piano's worden vakkundig gereviseerd en gestemd voordat ze te koop worden aangeboden.

Kies een rechte piano volgens uw niveau

Beginner pianist

Beginnende pianisten wordt over het algemeen aangeraden een studentenpiano aan te schaffen. De prijs van een rechte piano is vrij laag. Inderdaad, deze kleine piano's vereisen slechts een bescheiden budget.

Dit werkinstrument zal u in staat stellen vooruitgang te boeken, dankzij een lichte en precieze aanraking. Vaak aanbevolen door pianoleraren voor hun beginners, zult u de passie van de magie van de piano ontdekken.
Onze selectie van de beste merken in de industrie zal u voorzien van een kwaliteitspiano. De piano's van de B-serie van Yamaha zijn zeer populair en bieden de gelukkige eigenaar technische en esthetische kwaliteit.

Begenadigd pianist

Een ervaren pianist heeft een grotere piano nodig die is aangepast aan zijn of haar groeiende muzikale rijpheid. Hiervoor kan hij een beroep doen op de expressie piano's.
Uitstekende piano's zoals de Yamaha B3, of de Europese Schimmel W118 Tradition, combineren hoogwaardige materialen, een formaat dat vaak groter is dan dat van de studentenpiano's, en een nauwkeuriger en sneller mechaniek. U zult uw interpretatie kunnen nuanceren, dankzij een rijker en muzikaler klankpalet.
De prijs van een rechte piano kan per merk verschillen, maar is toch vrij betaalbaar. Bij Hanlet kunt u vragen om een huurkoop, waarbij u elke maand een klein bedrag betaalt, waardoor de aankoop van een piano toegankelijker wordt.

Gevorderde tot professionele pianist

Ervaren pianisten kiezen voor een instrument dat lang bespeeld kan worden, en dat tegen een stootje kan. Het intensieve gebruik van het instrument vereist een robuust en nauwkeurig mechanisme, snel en met een stevig klavier.
Een model als de Schimmel K122 biedt een ongeëvenaarde bouwkwaliteit voor een rechte piano, met een precieze actie en dynamiek en een krachtige, heldere klank. De pianist wordt geconfronteerd met een gevoel dat een vleugel waardig is.
Hoewel de prijs van een meer professionele rechte piano omhoog gaat, is het ook een meer duurzame en solide piano waar u vele jaren mee kunt spelen zonder dat de kwaliteit achteruit gaat door vroegtijdige slijtage. Speciaal gebouwd om uw intensieve pianosessies aan te kunnen, vindt u bij Hanlet een rechtopstaande piano die u in uw passie zal begeleiden.

Wat is het verschil tussen rechtopstaande en vleugelpiano's?

Het is u misschien opgevallen dat vleugelpiano's vaak duurder zijn dan rechte piano's. Bovendien vindt u in klassieke concertzalen majestueuze vleugels en geen rechtopstaande piano's. De speelmechaniek is verantwoordelijk voor dit verschil.

Bij een rechtopstaande piano is het mechaniek verticaal. De hoogte van de rechte piano bepaalt tevens de lengte van de snaren. De snaren zijn korter in een rechte piano dan in een vleugelpiano, en hoe langer ze zijn, hoe beter de klank. De klank van een vleugel zal daarom aanzienlijk beter zijn dan die van een staande piano.
Bovendien wordt het mechaniek van een vleugelpiano horizontaal op het frame van het instrument geplaatst. Het verschil in positionering maakt een zeer nauwkeurige en snellere uitvoering mogelijk.

Niettemin vindt u uitstekende rechte piano’s bij de Hanlet selectie. De kwaliteit van de speelmechaniek is een zorg die wij zeer serieus nemen. Merken als Yamaha bieden veel waar voor hun geld: ze hebben een uitstekende speelmechaniek en bieden opmerkelijke prestaties in termen van snelheid, precisie en robuustheid, die zowel beginners op studiepiano's als ervaren pianisten op de expressiepiano's van het merk tevreden stellen.