Tweedehands piano

 • JS-115

  Twee­­dehands

  Samick JS-115

  Twee­­dehands

 • E 110

  Twee­­dehands

  Yamaha E 110

  Twee­­dehands

 • B2

  Twee­­dehands

  Yamaha C113

  Twee­­dehands

 • P116M

  Twee­­dehands

  Yamaha U3

  Twee­­dehands

 • CLP 785

  Twee­­dehands

  Yamaha CLP 785 Zwart Hoogglans

  Twee­­dehands

 • B1 Silent SG2 PWH

  Twee­­dehands

  Yamaha B1 Silent SG2 Wit

  Twee­­dehands

 • B3

  Twee­­dehands

  Yamaha B2 SILENT SC2

  Twee­­dehands

 • P116M

  Twee­­dehands

  Yamaha CF6

  Twee­­dehands

 • Steinway & Sons

  Twee­­dehands

  Steinway & Sons B-211

  Twee­­dehands

 • P116M

  Yamaha CFX

  Twee­­dehands

Toont 1 - 10 van de 10 items

Bent u op zoek naar een tweedehands piano in België? Ontdek onze catalogus van tweedehands piano's die momenteel beschikbaar zijn in onze eShop. Wij hebben een keuze aan YAMAHA vleugelpiano's en vleugelpiano's, alsook Steinway & Sons vleugelpiano's. Onze voorraad verandert regelmatig, afhankelijk van de verkoop of de storting van instrumenten.

Om de details en kenmerken van elke tweedehands piano te ontdekken, klikt u op de piano waarin u geïnteresseerd bent. U vindt er de prijs, de algemene kenmerken van het instrument (algemene toestand, bouwjaar, afmetingen, enz.) en advies van onze specialist.
Elk van de tweedehands piano's die wij op onze site aanbieden, is door een bekwame technicus onderzocht. Zo nodig wordt de piano, voordat hij te koop wordt aangeboden, zorgvuldig gerestaureerd door vaklui uit de sector.

Waarom Hanlet gebruiken voor de aankoop van een tweedehands piano?

Er is een parallel invoernetwerk van tweedehands Yamaha U1 en Yamaha U3 piano's op de markt uit China. Deze piano's zijn in Japan gebruikt in scholen en academies, waardoor ze enorm versleten zijn. Aan het eind van hun levensduur worden ze naar China gestuurd om daar op overtuigende wijze te worden opgelapt, met onderdelen die niet gecertificeerd zijn.

Deze piano's die in Europa en de rest van de wereld worden verkocht, worden niet door Yamaha gegarandeerd. In geval van een probleem is geen verhaal mogelijk.
Heeft u een tweedehands piano gevonden bij een niet-officiële handelaar die de herkomst van het instrument of de kwaliteit van de renovatie certificeert?
Elke Yamaha-piano heeft een uniek serienummer, dat aan de binnenkant van het instrument is geschreven. Stuur het naar birgitta.klabbers@music.yamaha.com om te informeren naar de conformiteit van het instrument.

Heeft u een mooie tweedehands piano gespot bij een particulier of kleine handelaar, maar het instrument moet gerepareerd worden?
Overweeg een offerte te vragen voordat u zich vastlegt. U kunt van gedachten veranderen over de prijs van sommige pianoreparaties. Soms is een nieuw product beter dan veel geld uitgeven om een oud, slecht onderhouden instrument te restaureren.

Koop uw Yamaha voor de zekerheid bij een officiële Yamaha-dealer.

Hanlet is een officiële dealer voor grote pianomerken zoals Yamaha, Steinway & Sons, Roland, Schimmel en Bösendorfer. Daarnaast zijn wij gespecialiseerd in de restauratie en verkoop van prestigieuze piano's. Na soms verschillende maanden werk door onze technici, komen de tweedehands piano's in een als nieuwe staat. Hun prijzen zijn zeer interessant in vergelijking met hetzelfde nieuwe model.

Als u een tweedehands piano wilt kopen, aarzel dan niet. Vertrouw op de professionaliteit en uitmuntendheid van Hanlet.