Onze pianoverhuurformules

Als u twijfelt aan uw volharding of die van uw kind, is het misschien beter  voor een verhuur te kiezen, met of zonder koopoptie.

homepage_logo_1.jpg

Verhuur met koopoptie

Comfortabele en economische formule

U kunt ten alle tijde uw nieuw instrument kopen gedurende de eerste 48 maanden (4 jaar). U laat een waarborg van  minimaal 300 € of het equivalent van 3 maanden huur als dit bedrag hoger is.  De maandelijkse huurbetalingen reeds voldaan,alsook de waarborg, worden allen in mindering gebracht van de aankoopprijs.  De minimum huur periode bedraagt hier 18 maanden.

+ Rechte piano's vanaf 96 € per maand,  (Yamaha B1)  
+ Vleugelpiano's vanaf 304 € per maand  (Yamaha GB1
+ Digitale piano's vanaf 59 € per maand, (Yamaha CLP-745

+ Gratis transport heen, gelijkvloers, regio Brussel*
+ Transport terugname, gelijkvloers, regio Brussel :  te betalen*

*voor voorwaarden gelieve contact op te nemen met onze winkel

Bekijk de beschikbaarheid

Standaard verhuur

Zeer flexibele formule en zonder verplichtingen

U kiest een piano voor een minimum periode van zes maanden uit de grote keuze van (gebruikte) modellen.
U laat een waarborg van 300 € voor digtiale piano's, minimaal 3 maanden huur voor vleugel piano's* en betaalt maandelijkse huurprijzen  als volgt:

+ 35 € digitale piano, type Yamaha P-45 met X stand (KXS-A6) en X zitbank (KEBA10). Duurtijd : min. 6 maanden.
+ Nieuwe Rechte Piano Yamaha B1 aan  59 € per maand* of B1 Silent aan 89 € per maand*  met laatste 10 maanden huur aftrekbaar* bij aankoop.
+ 200 € tot 500 € per maand voor een vleugel piano.  Rechte piano's zijn alleen beschikbaar in huurkoop met minimaal 18 maanden huurtijd.

+ Gratis transport heen, gelijkvloers, regio Brussel*
+ Transport terugname, gelijkvloers, regio Brussel : te betalen*

Mocht U echter besluiten tot aankoop van een nieuw instrument, dan zullen speciale voorwaarden worden toegekend in overeenstemming met de reeds betaalde huurtermijnen.

Contacteer ons

Concertverhuur service

Formule voor professionals

De Hanlet concert service biedt u de verhuur diensten aan van een volledig assortiment van piano’s aangepast aan elk evenement. Of het nu gaat over een concert van wereldklasse of een klein feestje met vrienden, Hanlet heeft altijd een oplossing op maat van uw behoeften. Van eenvoudige piano’s tot de prestigieuze vleugel piano’s, voor een dag of voor een maand, onze tarieven zijn inclusief alle diensten die nodig zijn voor de goede werking en afhandeling*. Extra opties zijn ook mogelijk, zoals het verstrekken van een podium en extra accessoires. Aarzel niet om ons te contacteren voor meer informatie.

Bekijk de beschikbaarheid