Onze pianoverhuurformules

Als u twijfelt aan uw volharding of die van uw kind, is het misschien beter  voor een verhuur te kiezen, met of zonder koopoptie.

homepage_logo_1.jpg

Verhuur met koopoptie

Comfortabele en economische formule

U kunt ten alle tijde uw nieuw instrument huren met een koopoptie, gedurende een looptijd van 48 maanden (4 jaar). U laat tevens een waarborg van 3 maanden huur.  De maandelijkse huurbetalingen reeds voldaan,alsook de waarborg, worden allen in mindering gebracht van de aankoopprijs.  De minimum huurperiode bedraagt hier 12 maanden en maximum termijn 48 maanden(hierna wordt u eigenaar indien het ganse huurbedrag betaald werd).  U han het huur-koop contract al na 12 maanden vrijblijvend stoppen.

+ Rechte piano's vanaf 100 € per maand,  (Yamaha B1)  
+ Vleugelpiano's vanaf 304 € per maand  (Yamaha GB1
+ Digitale piano's vanaf 59 € per maand, (Yamaha CLP-745

+ Gratis transport heen, gelijkvloers, regio Brussel*

+ Transport indien stopzetting en terugname, regio Brussel :  te betalen*

*voor voorwaarden gelieve contact op te nemen met onze winkel

Bekijk de beschikbaarheid

Standaard verhuur

Zeer flexibele formule en zonder verplichtingen

+ 35 € digitale piano, type Yamaha P-45 met X stand (KXS-A6) en X zitbank (KEBA10). Duurtijd : min. 6 maanden. Transport :  zelf meenemen

+ vanaf 200 € per maand voor een (gebruikte) vleugel piano in standaard verhuur. Huurtijd : minimaal 12 maanden. 
+ Rechte piano's zijn alleen beschikbaar in huurkoop met minimaal 12 maanden huurtijd. Gratis transport heen, gelijkvloers, regio Brussel*. Transport terugname : te betalen*

Mocht U echter besluiten tot aankoop van een nieuw instrument, dan zullen speciale voorwaarden worden toegekend in overeenstemming met de reeds betaalde huurtermijnen. U kan tot 10 maanden huur(ex btw) terugkrijgen bij aankoop van een nieuwe akoestische piano. 

Contacteer ons

Concertverhuur service

Formule voor professionals

De Hanlet concert service biedt u de verhuur diensten aan van een volledig assortiment van piano’s aangepast aan elk evenement. Of het nu gaat over een concert van wereldklasse of een klein feestje met vrienden, Hanlet heeft altijd een oplossing op maat van uw behoeften. Van eenvoudige piano’s tot de prestigieuze vleugel piano’s, voor een dag of voor een maand, onze tarieven zijn inclusief alle diensten die nodig zijn voor de goede werking en afhandeling*. Extra opties zijn ook mogelijk, zoals het verstrekken van een podium en extra accessoires. Aarzel niet om ons te contacteren voor meer informatie.

Bekijk de beschikbaarheid