Verhuur van concertpiano's

Piano Hanlet verhuurservice voor concertpiano's biedt een breed scala aan piano's. Vind het juiste instrument voor uw evenement. Of het nu gaat om een concert van wereldklasse, waarvoor een prestigieuze concertvleugel als de Yamaha CFX of Bösendorfer 214VC perfect geschikt is, of om een klein evenement met vrienden, waarvoor de Yamaha CLP645 digitale piano een aantrekkelijke prijs biedt voor een geweldig optreden, Hanlet heeft altijd de juiste oplossing voor uw behoeften.

Een eenvoudige rechtstaande piano die geschikt is voor kleine ruimten of voor uw recepties of cocktailparty's. Een vleugelpiano is geschikt voor meer prestigieuze evenementen, zoals concerten of cocktailparty's in grote ruimten. Of u ze nu voor één dag of voor een maand nodig hebt, in grote concertpiano's, halve vleugel piano's, kwart vleugel piano's of rechte piano's, wij kunnen u steeds voorzien van instrumenten met verschillende afmetingen.

Onze tarieven zijn inclusief alle diensten die nodig zijn voor de goede werking en afhandeling*.

Extra opties zijn ook mogelijk, zoals het verstrekken van een podium en extra accessoires. Aarzel niet om ons te contacteren voor meer informatie.

* Basisprijs inclusief: de huur van de piano en zijn verstelbare zitbank, het leveren en ophalen op de begane grond in de 19 gemeenten van Brussel(en rondom) alsook het stemmen van de piano (vóór of na de aflevering, zoals gewenst).
0

Onze beschikbare piano’s:

Yamaha CFX
Premium concertvleugel 275

Concertvleugel bij uitstek, de Yamaha CFX is zeker een van de beste piano’s in de wereld. Hij won de voorkeurstemmen van de beste pianisten en artiesten en is ideaal voor grote kamers en de meest prestigieuze evenementen en concertzalen.

Afmetingen (H, b, L) 103 x 160 x 275 cm
Prijs 1.420 € btw incl. (1173,55 ex btw)Yamaha S6X
Halve vleugel 212


Als halve vleugel van superieure kwaliteit is dit instrument uiterst geschikt voor veeleisende pianisten in meer intieme zalen. Deze grand piano  van de Serie SX vleugelpiano's van Yamaha wordt momenteel gebruikt door o.a. de Koningin Elisabeth Muziekkapel voor zijn concerten.

Afmetingen (H, b, L) 102 x 154 x 212 cm
Prijs 1.000 € btw incl. (826.44 ex btw)Bösendorfer 214VC
Halve vleugel 212

Deze halve vleugel, is mythische piano en  een instrument van uitstekend vakmanschap volledig met de hand gemaakt te Wenen.
Hij zal perfect geschikt zijn voor grootschalige particuliere en professionele evenementen die tevens een krachtige versterking vereisen met de allerbeste pianomechaniek.

Afmetingen (H, b, L) 102 x 154 x 212 cm
Prijs 1200 € btw incl. (991,73  ex btw)Yamaha C3X 
Kwart vleugel 186 


Als kleine broertje van de C6X vindt deze kwart vleugel gemakkelijker zijn plaats in meer besloten ruimten, maar geeft niets af aan kwaliteit: met zijn precieze speelmechaniek, krachtige en rijke klank, is dit een perfecte kwart vleugel.

Afmetingen (H, b, L) 101 x 151 x 186 cm
Prijs 860 € btw incl. (710.74 ex btw)Yamaha U1
Rechte piano

Deze rechte piano is een betaalbare en ruimtebesparende piano ideaal om uw verjaardagen of elke gebeurtenis die de compactheid van een akoestische piano kwaliteit vereist, te verfraaien.

Afmetingen (H, b, L) 121 x 152 x 61 cm
Prijs 700 € btw incl. (578.51 ex btw)Yamaha CLP645
Digital Clavinova

Deze digitale piano heeft vooral gebruiksgemaken een aantrekkelijke prijs. Geschikt voor kleine ruimtes zal toestaan ​​om achtergrondmuziek, perfect voor een receptie of een cocktail te verfraaien uitgezonden.

Afmetingen (H, b, L) 101 x 147 x 48 cm
Prijs 400 € btw incl*.

Heeft u de juiste concertvleugel voor uw behoeften gevonden? Of wilt u onze specialisten om advies vragen? Wenst u meer informatie over het huurcontract? Neem contact met ons op.

Als u een concertpiano wilt kopen, is dat ook mogelijk. Ontdek alle piano's beschikbaar op onze site. Het is ook mogelijk om bepaalde modellen piano's te huren of te leasen.