Concertverhuur service

De Hanlet concert service biedt u de verhuur diensten aan van een volledig assortiment van piano’s aangepast aan elk evenement.

Of het nu gaat over een concert van wereldklasse of een klein feestje met vrienden, Hanlet heeft altijd een oplossing op maat van uw behoeften. Van eenvoudige piano’s tot de prestigieuze vleugel piano’s, voor een dag of voor een maand, onze tarieven zijn inclusief alle diensten die nodig zijn voor de goede werking en afhandeling*.

Extra opties zijn ook mogelijk, zoals het verstrekken van een podium en extra accessoires. Aarzel niet om ons te contacteren voor meer informatie.

* Basisprijs inclusief: de huur van de piano en zijn verstelbare zitbank, het leveren op de begane grond in de 19 gemeenten van Brussel alsook het stemmen van de piano (vóór of na de aflevering, zoals gewenst).
0

Onze piano’s beschikbaar

Yamaha CFX
Premium concertvleugel 270

Concertvleugel bij uitstek, de Yamaha CFX is zeker een van de beste piano’s in de wereld. Hij won de voorkeurstemmen van de beste pianisten en artiesten en is ideaal voor grote kamers en de meest prestigieuze evenementen en concertzalen.

Afmetingen (H, b, L) 103 x 160 x 275 cm
Prijs 1.330 € btw incl.Yamaha CF6
Premium halve vleugel 212

Als halve vleugel van superieure kwaliteit is dit instrument uiterst geschikt voor veeleisende pianisten in meer intieme zalen. Deze premium grand piano is volledig handgemaakt en wordt momenteel gebruikt door o.a. de Koningin Elisabeth Muziekkapel voor zijn concerten.

Afmetingen (H, b, L) 102 x 154 x 212 cm
Prijs 1.050 € btw incl.Yamaha C6X
Halve vleugel 212

Deze halve vleugel, goedkoper dan de CF6, is niettemin een instrument van uitstekend vakmanschap. Hij zal perfect geschikt zijn voor grootschalige particuliere evenementen die tevens een krachtige versterking vereisen.

Afmetingen (H, b, L) 102 x 154 x 212 cm
Prijs 820 € btw incl.Yamaha C3X
Kwart vleugel 186

Als kleine broertje van de C6x vindt deze kwart vleugel gemakkelijker zijn plaats in meer besloten ruimten, maar geeft niets af aan kwaliteit: met zijn precieze speelmechaniek, krachtige en rijke klank, is dit een perfecte kwart vleugel.

Afmetingen (H, b, L) 101 x 149 x 186 cm
Prijs 710 € btw incl.Yamaha P114
Rechte piano

Deze rechte piano is een betaalbare en ruimtebesparende piano ideaal om uw verjaardagen of elke gebeurtenis die de compactheid van een akoestische piano kwaliteit vereist, te verfraaien.

Afmetingen (H, b, L) 114 x 148 x 55 cm
Prijs 550 € btw incl.Yamaha CLP645
Digital Clavinova

Deze digitale piano heeft vooral gebruiksgemaken een aantrekkelijke prijs. Geschikt voor kleine ruimtes zal toestaan ​​om achtergrondmuziek, perfect voor een receptie of een cocktail te verfraaien uitgezonden.

Afmetingen (H, b, L) 101 x 147 x 48 cm
Prijs 300 € btw incl*.

Download hier de pdf-versie