Roland FP-30X Full Stand

860 €

Compact en prijsbewust, levert dit model een hoog kwalitatieve klank en een authentieke pianoaanslag en bluetooth.
Meer

op bestelling

J-F Hanlet

Het advies van J-F Hanlet

Compact en prijsbewust,  levert dit model FP-30X een hoog kwalitatieve klank en een authentieke pianoaanslag. 

Uitgerust met interne luidsprekers en Bluetooth, volstaat het hem aan te sluiten om te kunnen spelen.  Hier geleverd met zijn stand en 3 pedalen.

Kenmerken

TypeDigitale piano
KlavierPHA-4 standard Ivory feel
Klanken56
Polyphonie (max.)256
Vermogen2 x 11 W
ConnectorsUSB, Headphones
Afmetingen130 B x 28,4 D x 75 cm H
Gewicht23 kg
AANBIEDINGENPack

Inclusief accessoires

  • P35

    KSC-70 STAND Kleur-Zwart Mat

     

  • KPD-70

    Kpd-70 Kleur-Zwart Mat

     

Beschrijving

Authentiek akoestisch geluid en gevoel
Vergeet de lichtgewicht toetsenborden die u op de meeste draagbare piano's uit het middensegment aantreft. Met een simpele druk op een toets op het PHA-4 Standard toetsenbord zie je direct dat de FP-30X boven de rest uitsteekt. Met zijn 88 standaardtoetsen biedt deze piano totale expressiviteit en zal hij uw technische ontwikkeling kunnen volgen. Dankzij het hamermechanisme, het echappement en het ivoorachtige gevoel, zal het u dezelfde sensaties bezorgen als een akoestisch toetsenbord van hoge kwaliteit, tot de subtiele klik van het loslaten van de toetsen. Achter de authentieke piano bespeelbaarheid en gevoel schuilt Roland's krachtige SuperNATURAL Piano geluidsgenerator, in staat om alle nuances van ervaren pianisten te reproduceren en beginners te helpen bij het ontwikkelen van de juiste technieken.

Indrukwekkend geluid onder alle omstandigheden
De krachtige stereoluidsprekers van de FP-30X zorgen voor een verrassende klank en volume tijdens het spelen en vormen een aanvulling op de toongenerator om uw spel nog meer expressiviteit te geven. het enige dat u hoeft te doen, is luidsprekers met eigen voeding aansluiten op de speciale uitgangen van uw piano. Om thuis te spelen, probeer de modus die speciaal is ontworpen voor optimale geluidskwaliteit wanneer de piano op een tafel wordt geplaatst, of sluit twee koptelefoons aan op de speciale uitgangen om je instrument dag en nacht in stilte te laten werken, solo of met van je pianoleraar.

Een compacte piano met enorm potentieel
Met de FP-30X kan draagbaar professioneel betekenen. Dankzij zijn grote compactheid en zeer bescheiden gewicht beweegt dit instrument moeiteloos van kamer naar kamer in uw huis, en kan het gemakkelijk worden opgeborgen wanneer het niet wordt gebruikt. De FP-30X kan zich ook aanpassen aan uw vorderingen, of u hem nu op de KSC-70-kast plaatst om hem een ​​pianolook te geven of uw spel expressiever maakt door een KDP-70-pedaalbord te gebruiken. drie pedalen of een DP-10 sustainpedaal.

Speel opgenomen muziek af en leer sneller met Bluetooth en USB.
Met zijn geavanceerde connectiviteit helpt de FP-30X u gemotiveerd te blijven om met het instrument te werken. Met audio via Bluetooth en een iOS- of Android-mobiele terminal, kunt u naar muziek luisteren die door uw smartphone wordt afgespeeld via de luidsprekers van uw piano of de hoofdtelefoonuitgang, zodat u met uw favoriete artiesten speelt of uw techniek verbetert door te volgen online cursussen. Met Bluetooth MIDI kun je verbinding maken met compositie-apps zoals Roland's Zenbeats of Apple's GarageBand. En om op elk moment te weten wat er voor verbetering vatbaar is, kunt u verbinding maken met de Roland Piano Every Day-app, die uw pianopartijen opneemt en u ze laat afspelen met het pianogeluid van uw keuze. De FP-30X biedt zelfs audio / MIDI-connectiviteit via USB, waardoor u uw pianopartijen direct kunt opnemen op een computer die is uitgerust met muziekproductiesoftware.

Kenmerken:
- 88 toetsen PHA-4-toetsenbord met Ivory Feel
- Geluidsmotor: 12 SuperNATURAL pianoklanken
- 20 elektronische pianoklanken en 24 andere geluiden
- Maximale polyfonie: 256 stemmen
- Bluetooth-audio (V3.0) en Bluetooth MIDI (V4.0)
- geïntegreerd luidsprekersysteem (twee 12 cm luidsprekers) met 11 watt (x2)
- Omzettingsfunctie
- Geïntegreerde metronomen
- Opnemen en afspelen van standaard MIDI- (SMF) en audiobestanden (wav en MP3) op USB-stick
- 30 interne nummers
- Toetsenbordmodi: volledige, dubbele, gesplitste en dubbele piano
- Verlichte gebruikersinterface
- 1x stereo-uitgang (6,3 mm jack x2)
- 2x stereo koptelefoonuitgangen (3,5 mm en 6,3 mm jack)
- 1x pedaalingang (6,3 mm jack)
- 1x ingang voor optioneel KPD-70 triple pedaal
- 1x voedingsingang (12V DC)
- USB A-poort voor USB-flashstations
- USB B-poort voor hostcomputer
- Inbegrepen: gebruikershandleiding, externe voeding (PSB-7U), muziekstandaard, DP-2 sustainpedaal
- Afmetingen: 1300 x 284 x 151 mm
- Gewicht: 14,8 kg

User reviews

No customer comments for the moment.

Write a review