Roland F-107 BKX – Zwart Mat

890 €

Roland F-107 BKX, Compact en laag geprijsd, levert deze piano naar verhouding een hoog kwalitatieve pianoklank en een authentieke aanslag . Indien u een hogere kwaliteit van piano wenst kan u de HP en LX serie van Roland raadplegen.
Meer

op bestelling

Kenmerken

TypeDigitale piano
KlavierPHA-4
Klanken15
Polyphonie (max.)256
Vermogen8 W x 2
ConnectorsUSB to host, USB to device
ConnectiqueBluetooth Midi/Audio
Afmetingen136 x 34,5 x 78 cm
Gewicht34.4 kg
J-F Hanlet

Het advies van J-F Hanlet

Compact en laag geprijsd, levert de nieuwe F-107 BKX een hoog kwalitatieve pianoklank (Supernatural Sound) en aanslag. Bluetooth®-verbinding ism muziekapps en USB-poort naar computer.

Gebruik via de Roland Piano App en alleen via IPAD/IPHONE/ANDROID.  Voorzien van interne luidspreker.  

Beschrijving

Geluid dat reageert op uw aanraking. 
Door de beroemde SuperNATURAL-geluidsgenerator in het hart te integreren, reproduceert de F107 getrouw alle facetten van uw muzikale persoonlijkheid, van het krachtigste fortissimo tot het meest delicate pianissimo. Het PHA-4 Standard-toetsenbord met hamermechaniek, echappement en ivoor-aanslag voegt toe aan het gevoel van spelen op een authentieke akoestische piano en produceert zelfs de kenmerkende klik bij het loslaten van de toetsen.

Intuïtieve bediening voor een inspirerende game-ervaring 
Met zijn gemakkelijk toegankelijke controllers en intuïtieve pictogramweergave is de F107 gemakkelijk te gebruiken en wil je graag spelen. Laat de gebruiksaanwijzing opzij en ontdek zelf het instrument, de zeer nuttige metronoom en de opnamefunctie waarmee u naar uw pianospel kunt luisteren en uw vorderingen kunt waarderen.

Efficiënter leren met apps en Bluetooth 
Dankzij de Bluetooth-connectiviteit maakt de F107 uw werksessies leuker en efficiënter. Met Bluetooth-audio kunt u een smartphone met de piano verbinden en luisteren naar de muziek die wordt afgespeeld via de luidsprekers van het instrument terwijl u ermee speelt. Bluetooth MIDI biedt daarentegen toegang tot online leerplatforms zoals Skoove. Buiten de Roland Piano App kunt ook de Piano Every Day-app proberen, waarvan het One Week Master-programma je helpt om binnen een week een nieuw nummer te leren, en die je automatisch opneemt zodat je kunt luisteren naar wat je hebt gespeeld.


User reviews

No customer comments for the moment.

Write a review