Merken Er zijn 10 merken

 • Andexinger

  Duits familiebedrijf opgericht in 1952 en gespecialiseerd in de productie van zitbanken voor piano. Erg gekend voor de degelijkheid van zijn hydraulische zitbanken voor concertzalen en conservatoria.

 • Bösendorfer

  Bösendorfer is een van de oudste en meest prestigieuze pianomerken. In de Oostenrijkse hoofdstad Wenen produceren ze sinds 1827 piano's van allerbeste kwaliteit. Ze worden daarom bespeeld en bewonderd door de allergrootste componisten en musici.

  Bösendorfer Website

 • Discacciati

  Italiaanse fabrikant van hoge kwaliteit zitbanken en concertbanken voor piano's in velours en leder. 

 • Petrof

  Petrof's begin dateert uit 1864 toen Antonin Petrof zijn eerste piano bouwde. Na een paar jaar vestigde Petrof zich 150 km ten oosten van Praag, in de Tsjechische stad Hradec Kralové. De fabriek is er nog steeds.   De aanzienlijke uitbreiding van hun markt in de afgelopen 30 jaar (85 landen tegenwoordig) en de uitstekende prijs/kwaliteit verhouding van hun instrumenten hebben de productie tot meer dan 20.000 instrumenten per jaar mogelijk gemaakt.  
  Tot op heden zijn er meer dan een half miljoen instrumenten geproduceerd.   Onze samenwerking met Petrof gaat terug tot 1958 en we zijn momenteel exclusief vertegenwoordig voor de regio Brussel

 • Roland

  Roland is een Japans merk van muziekinstrumenten  dat sinds 1970 in Osaka is gevestigd. Roland's geschiedenis wordt gekenmerkt door revolutionaire instrumenten, die werden beloond met vele onderscheidingen, innovatieve muziektechnologieën en nieuwe marktniches. Door hun inspanningen op onderzoek en ontwikkeling te concentreren, zijn Roland en zijn verwante merken wereldleider geworden op het gebied van elektronische muziek en technologie.

 • Schimmel

  Traditie, kwaliteit, originaliteit, dit zijn maar een paar woorden die ertoe hebben bijgedragen dat Schimmel al tientallen jaren de leidende Duitse producent is.

  Schimmel, gebaseerd in Braunschweig, rond Hannover,  produceert alleen high-end piano's. Daarom zijn de eerste modellen ook al van uitstekende kwaliteit. Ze zingen echt en zijn erg precies en mooi romantisch. Daarom is Schimmel erg geschikt voor alle soorten repertoires. De aanslag voelt mooi gebalanceerd aan. Mechaniek (piano action) met erg veel precisie. Zoals veel Duitse merken hebben deze instrumenten een erg lange levensduur vanwege de erg degelijke bouwkwaliteit, en worden ze daarom ook zeer gewaardeerd op de tweedehandsmarkt
 • Stagg

  Importeur-distributeur van muziek gerelateerd materiaal waar vooral  prijs-kwaliteit centraal staat

 • Yamaha

  De geschiedenis van Yamaha-piano's begint in 1887, toen Torakusu Yamaha het eerste Japanse orgel bouwde. De heer Yamaha was een ingenieur in medische apparatuur, maar nadat hij de mogelijkheid had gehad om een ​​orgel van Amerikaanse oorsprong te repareren, was hij letterlijk gefascineerd door de charme van dit instrument en hij ging er zelf een maken door gebruik te maken van de ervaring die wass opgedaan tijdens het reparatieproces.
  In de 127 jaar die sindsdien zijn verstreken, is Yamaha uitgegroeid tot de grootste fabrikant van muziekinstrumenten. Het verkoopnetwerk strekt zich uit tot 111 verschillende landen. Hanlet Brussel was de eerste importeur van Yamaha-piano's in België en hebben grotendeels bijgedragen tot hun oprichting en ontwikkeling van deze piano's in ons land.

Toont 1 - 10 van de 10 items